Werkwijze

Bij echte vriendschap is stilte niet pijnlijk het kan het beste gesprek in weken zijn! 

Kennismakingsgesprek

Werkwijze

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Mona en ik ben  eigenaresse van IndiviDuo. Het is belangrijk om een positief gevoel te hebben bij jouw matchmakelaar. Daarom is er altijd ruimte voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of door middel van videobellen. Liever een persoonlijk gesprek? Ook dat is mogelijk. Bij IndiviDuo is het de bedoeling dat je kunt zijn wie je bent en dat je vooral een veilig gevoel hebt. Alle matchmakelaars werken volgens dezelfde visie, want juist dát is de kracht van IndiviDuo. 

Mona nu
Intake2

Intakegesprek

Werkwijze

Voor het intakegesprek nemen we graag ruimschoots de tijd. Tussen de twee en drie uur is toch wel meer regel dan uitzondering. We beginnen met een gesprekje, op kantoor of bij je thuis (niet voor de online pakketten), zodat het ijs al gebroken is. Daarna begint de intake. De vragen gaan behoorlijk de diepte in, wat noodzakelijk is om de juiste match voor jou te kunnen vinden. Liefde is meer dan van dezelfde muziek houden. Ook geef je aan van welk bemiddelingspakket je gebruik wilt maken. Na deze intake, hebben we voor onze eigen administratie een foto van je nodig. Die kunnen wij voor je maken, of je levert een foto aan via email. Je betaalt de intake contant of door middel van vooruitbetaling.

De vervolgstappen, eerste kennismaking, en protocollen

Werkwijze

Van deze intake maken we een ‘moodboard’ in PDF bestand. Dan gaat het met jouw goedkeuring, in de offline database, dus jouw gegevens komen NIET online te staan. Als we een match voor je hebben, nemen we contact met je op. Vanaf dat moment ben je het abonnementsgeld verschuldigd (termijnbetaling mogelijk).

Waar de meeste relatiebemiddelingsbureaus bij een match, telefoonnummers uitwisselen, hebben wij  besloten dit vooral NIET te doen. Wij maken in nauw overleg, een afspraak voor jullie, meestal rond 13:00 zodat we voordien nog contact kunnen hebben of de afspraak door kan gaan. Waarbij voor nu het handig is om te kiezen voor een wandeling. Na deze ‘date’ hebben we contact. Je geeft je visie, die we in jouw dossier aanvullen. 

Kennismaking1
Intake1

Evaluatie en eventueel coaching

Werkwijze

Tussentijds hebben we regelmatig contactmomenten. Je kunt hierin ook aangeven of je behoefte hebt om aan sommige punten te werken. Dit kan zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, rouwverwerking maar ook om te werken aan een stukje meer zelfverzekerdheid. De coaching kan gegeven worden op kantoor in de regio’s Noord-Holland, Drenthe, en Groningen, of tijdens een wandeling (wandelcoaching). Op de pagina ‘matchmakelaars’ staan nog een aantal collega coaches. Kijk op hun website voor het actuele aanbod en prijzen.

hulp bij vervolg match

Werkwijze

De eerste date was leuk. Er is dus sprake van een klein stukje magie. Beiden staan open voor een vervolgafspraak en dan is het vooral belangrijk, dat je bij jezelf blijft. In dit stadium kunnen er verschillende gevoelens gaan meespelen. Zo kan iemand wiens partner is overleden, een vorm van schuldgevoel krijgen en iemand met een slechte ervaring, kan in de angstmodus terechtkomen. Geef dit aan! Wellicht heb je nu even iets meer begeleiding of aandacht nodig. Alle matchmakelaars van IndiviDuo, hebben hier alle begrip voor. Voel je dus vooral niet bezwaard, maar spreek jezelf uit. 

Match (1)