Activiteiten

IndiviDuo heeft een uitstekende samenwerking met Go-Out! Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende activiteiten. Met regelmaat worden er wandelingen, workshops, bijzondere trips tot aan een heuse expeditie naar de ‘Marker Wadden’ georganiseerd. Maar ook voor een gezellige picknick of een bewustwordingsreis, zit je bij IndiviDuo en Go-Out op het juiste adres!

Samenwerking

Activiteiten

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Go-Out! en IndiviDuo hebben dan al heel wat jaartjes de krachten gebundeld. Nu IndiviDuo landelijk is gegaan, zal de samenwerking verder toe gaan nemen. Bij ieder goud pakket krijg je nu 1 jaar lang, een GRATIS lidmaatschap van Go-Out! cadeau. 

Activiteiten1
Bounty

Uitgelicht

Activiteit in the spotlight

Ontdek de Marker Wadden tijdens deze Singles Zeiltocht

Op het Markermeer bouwde Natuurmonumenten één van de grootste ecologische natuurzuiveringsprojecten van Europa: de ‘Markerwadden’. Een archipel van vijf nieuwe natuureilanden. Deze speciale zeiltocht is georganiseerd voor singles in samenwerking met Go Out!

Zeil mee op onze prachtige tweemaster en zet als ontdekkingsreiziger voet op dit nieuwe stukje Nederland. We maken een wandeling langs de stranden en de slikken. Het eerste eiland is al mooi groen en de eerste generatie vogels zwermen over het nieuwe natuurgebied.

Hoe ziet dit evenement er uit: 

11:00 uur: Welkom aan boord van Zeilschip Bounty
11:00 – 11:15 uur: Palaver
11:15 uur: Trossen los
11:15 – 13:30 uur: Zeiltocht naar de Marker Wadden
13:30 – 15:00 uur: Rondleiding Marker Wadden
15:00 – 17:00 uur: Zeiltocht terug naar de Bataviahaven te Lelystad

Kleding
Wij raden goede wandelschoenen aan voor de wandeling.

*Denk er aan dat het koud en winderig zou kunnen zijn!

 Locatie: vertrek vanaf de Bataviahaven te Lelystad
Tijd: van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Prijs: €79,- inclusief welkomst drankje en entree ticket voor de Markerwadden. Je steunt dus meteen Natuur Monumenten!

Tijdens jouw verblijf aan boord kan je tegen betaling (contant of PIN) een heerlijke lunch/snack en gekoelde drankjes bestellen. Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan.

Online bewustwording

Door: IndiviDuo

Zondag 16 mei 2021 – Fietsen in vrijheid! 

Op zondag 16 mei organiseert IndiviDuo in nauwe samenwerking met (Boer) Geert, een heerlijke fietstocht. Aanvang met een kopje koffie/thee, waarna Geert als ‘gids’, de fietsroute bespreekt. Door het mooie Westerwolde, gaan we bijna ongemerkt de grens over bij Duitsland. Na een korte stop onderweg, om de inwendige mens te verwennen, rijden we terug richting Nederland. Daar aangekomen, steken we even op bij Geert zijn droomplekje. 

Nog wat drinken, wat te knabbelen en praten over de fijne fietstocht. Wie weet is dit wel de start naar (een) fijne vriendschap(pen) of zelfs de ware liefde!

Zondag 16 mei 2021 – € 10,- inclusief: koffie, thee en wat lekkers erbij

 

Fietsen in vrijheid4