Activiteiten

IndiviDuo heeft een uitstekende samenwerking met Go-Out! Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende activiteiten. Met regelmaat worden er wandelingen, workshops, bijzondere trips tot aan een heuse expeditie naar de ‘Marker Wadden’ georganiseerd. Maar ook voor een gezellige picknick of een bewustwordingsreis, zit je bij IndiviDuo en Go-Out op het juiste adres!

Samenwerking

Activiteiten

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Go-Out! en IndiviDuo hebben dan al heel wat jaartjes de krachten gebundeld. Nu IndiviDuo landelijk is gegaan, zal de samenwerking verder toe gaan nemen. Bij ieder goud pakket krijg je nu 1 jaar lang, een GRATIS lidmaatschap van Go-Out! cadeau. 

Activiteiten1
HSPIdiviDuo

Uitgelicht

Activiteit in the spotlight

Gezellig online sfeer in huis! 

Op woensdagavond 27 januari 2021 om klokslag 20:00 IndiviDuo ‘LIVE’. 

Met iedere week een ander topic! Deze week: Hoe gevoeligheid relaties kunnen beïnvloeden Daarnaast uiteraard een leuke tutorial, ‘De HobbyHoek’, spelletjes, winacties met toffe prijzen en nader kennismaken met de anderen die ook gezellig online sfeer in huis willen. 

De kosten zijn: GRATIS je hoeft alleen een goed humeur mee te brengen.

Dus je kunt meedoen in je ‘uppie’ maar ook als je wat mensen uitnodigt. Gezelligheid zit in ons hart! Geniet je mee? 

Online bewustwording

Door: IndiviDuo

Spiritueel Café – Online

Welkom in het Spiritueel Café, van IndiviDuo,

Het stigma dat spiritualiteit ‘zweverig’ is, willen we graag doorbreken! Want wist je dat spiritualiteit juist ook zakelijk steeds meer wordt toegepast?
Met dit online evenement, willen we graag op een verbindende manier met elkaar communiceren. Uitermate geschikt voor mensen als jij, die volop in hun spirituele ontwikkeling zitten, op zoek zijn naar bewustwording of om je netwerk met gelijkgestemden (zowel privé als zakelijk), te vergroten.

Taboeloos met elkaar kletsen, over allerlei zaken die direct of indirect te maken hebben met spiritualiteit. Ikzelf ben Spiritueel-/wandelcoach sinds 2017, ben hooggevoelig waardoor ik ervaringsdeskundige ben op het gebied van narcisme en doe ook fotoreading. Wat zijn jouw gaven? Hoe scherp is je innerlijk kompas afgesteld?

Lekker laagdrempelig, no-nonsense en uiteraard gezellig! Met een leuke winactie! We ‘zenden uit’ via Zoom, het enige wat het je kost is tijd… de energie houden we met elkaar hoog! Dus… zet zaterdagavond 30 januari om 20:00 in je agenda! Aanmelden kan via de onderstaande button of stuur een mail. 

Namasté

Zaterdag 30 januari 2021 – vanaf 20:00  GRATIS

 

SpiritueelCafe 13