Activiteiten

IndiviDuo heeft een uitstekende samenwerking met Go-Out! Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende activiteiten. Met regelmaat worden er wandelingen, workshops, bijzondere trips tot aan een heuse expeditie naar de ‘Marker Wadden’ georganiseerd. Maar ook voor een gezellige picknick of een bewustwordingsreis, zit je bij IndiviDuo en Go-Out op het juiste adres!

Samenwerking

Activiteiten

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Go-Out! en IndiviDuo hebben dan al heel wat jaartjes de krachten gebundeld. Nu IndiviDuo landelijk is gegaan, zal de samenwerking verder toe gaan nemen. Bij ieder goud pakket krijg je nu 1 jaar lang, een GRATIS lidmaatschap van Go-Out! cadeau. 

Activiteiten1
Dansen en dieren

Uitgelicht

Activiteit in the spotlight

Vandaag het topic: (Huis-) dieren en muziek

Op woensdagavond 10 maart 2021 om klokslag 20:00 – IndiviDuo ‘LIVE’.
Deze keer met als topic: ‘(Huis-) dieren en muziek’. Waarbij ik je wil oproepen om jouw favoriete (dans-) muziek titels, en/of een foto van je favoriete dier te mailen, naar: info@individuo.nl

Omdat we 1 week overgeslagen hebben, deze keer dus extra prijzen te winnen! ‘Zaal open’ vanaf: 19:45 – handleiding nodig? Laat het me weten, dan stuur ik je een PDF-je toe. Actief meedoen? Dat kan! Praat en/of luister lekker mee!

Oh ja, als je nu niet aan het woord bent of je hebt ondertussen je tv aanstaan, zou je dan je microfoon in Zoom op stil kunnen zetten (muten)? Alvast bij voorbaat dank!

10 maart 2021 om 20:00 (Virtuele zaal open vanaf 19:45)

Join Zoom Meeting

zoom.us/j/93237193444?pwd=Z1IrVmpnc0xGeEF2L0lqQjYxY1UvQT09

Meeting ID: 932 3719 3444

Passcode: individuo

Liefs,
Mona

Online bewustwording

Door: IndiviDuo

Zondag 16 mei 2021 – Fietsen in vrijheid! 

Op zondag 16 mei organiseert IndiviDuo in nauwe samenwerking met (Boer) Geert, een heerlijke fietstocht. Aanvang met een kopje koffie/thee, waarna Geert als ‘gids’, de fietsroute bespreekt. Door het mooie Westerwolde, gaan we bijna ongemerkt de grens over bij Duitsland. Na een korte stop onderweg, om de inwendige mens te verwennen, rijden we terug richting Nederland. Daar aangekomen, steken we even op bij Geert zijn droomplekje. 

Nog wat drinken, wat te knabbelen en praten over de fijne fietstocht. Wie weet is dit wel de start naar (een) fijne vriendschap(pen) of zelfs de ware liefde!

Zondag 16 mei 2021 – € 10,- inclusief: koffie, thee en wat lekkers erbij

 

Fietsen in vrijheid4