Tim

Leeftijd :
31

Provincie :
Groningen

Wie is Tim?

Tim is een sportieve, gespierde man van 1m80, rookt niet, drinkt matig. Rossig blond haar, blauwe ogen. Hij leidt een eenvoudig leven en werkt fulltime, en achter zijn rustige uitstraling zit een heel lieve man, met veel gevoel naar anderen. In zijn vrije tijd sport Tim graag, wandelt en zoekt de gezelligheid op bij vrienden. Tim heeft zn leven goed voor elkaar, al is zijn wereld niet zó groot, hij heeft het prima naar zn zin en regelt werk, huishouden etc uitstekend. Verder vindt hij dat ieder ook lekker zn eigen gang moet kunnen gaan. Tim is niet veeleisend, is een eenvoudige jongen die met weinig zeer tevreden is en waardeerd. Hij heeft zn leven goed voor elkaar, is alleen nog op zoek naar jou.

Wat zoekt Tim in een relatie?

Tim is wel zeer sportief (en dat is te zien!) en zou t leuk vinden als zijn vriendin dat ook is. Belangrijk: hij heeft geen kinderwens. Hij vindt het t leukste als iemand zichzelf is en ze gewoon samen zijn, samen koken, winkelen, lekker samen op de bank. Tim laat anderen in hun waarde, doet graag dingen samen maar als je alleen iets wil doen ook helemaal ok. Waar vindt je zo’n lieverd? Ben jij ook lief en sportief, reageren dan!

Heb jij het bovenstaande verhaal over Tim gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.