Aad

Leeftijd :
64

Provincie :
Noord-Holland

Wie is Aad?

Aad is een sympathieke, intellligente, rustige man die brede interesses heeft. Hij is 1m83, heeft grijzend haar met een kort baardje en grijsgroene ogen. Hij woont in een woonboerderij met een shetland pony, varkens, 2 honden en katten. Hij werkt als verpleegkundige, hij rookt niet en drinkt matig. Zijn huis en land eromheen zijn groot en echt landelijk. De buren wonen op een paar honderd meter en t dorp op een paar kilometer. Aad is nu sinds een jaar weduwnaar, heeft zijn vrouw lang verzorgt. Hij is nu toe aan een nieuwe relatie. Hij is niet op zoek naar een copie van zijn wijlen vrouw, ze mag zeker anders zijn. Hij is zich heel goed bewust dat dit echt een nieuwe relatie gaat worden, daar staat hij heel goed in.

Wat zoekt Aad in een relatie?

Aad houdt van zwemmen en fietsen, heeft thuis ook een fitnessruimte. Verder vult hij zijn vrije tijd met zijn dieren verzorgen, beheer van de boerderij en lezen. Hij is door de mantelzorg al enige tijd niet met vakantie geweest, hij gaat graag op zonvakantie met nu en dan wel wat actiefst. Een lieve, niet dominante vrouw. Ze heeft levenservaring en kan ook genieten van interessante gesprekken. Maar ook je verhaal aan elkaar kwijt kunnen, intimiteit, veiligheid, gewoon samen kunnen zijn, luisterend oor zijn voor Aad belangrijk.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Aad gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.