Jeannette de Matchmakelaar

In de kwetsbaarheid van het leven, bevindt zich een enorme kracht!

Wat je moet weten

Over Jeannette

Leuk dat je de tijd neemt om wat over mij te lezen! Ik ben Jeannette Hoek en ik werk met veel plezier als coach en matchmakelaar, voor Individuo. Samen met Mona wil ik je zo goed mogelijk ondersteunen in je zoektocht naar ware liefde en vriendschap. De beste manier om een geweldige partner of vriend te vinden, is door er zelf ook een te zijn, goed weten wat je zoekt in een partner, en ten slotte op een ontspannen manier contact te leggen. En daar ga ik je bij helpen.

Over mij

Ik ben moeder van twee tienerzonen en woon in de prachtige kustplaats Castricum.  Ik ben dol op sporten, buiten zijn en tijd doorbrengen met mijn lieve vrienden. Mijn missie is om mensen hun eigen pad te laten vinden waarop ze zoveel mogelijk zichzelf kunnen zijn, en daarmee gelukkiger. Iemand weer een stukje verder helpen en de blijdschap die ik daarbij vaak zie… onbetaalbaar, daar doe ik het voor!

Jeannete Hoek

Kennis en kwaliteiten

Ik heb een achtergrond als wijkverpleegkundige  en ervaringsdeskundige, met een opleiding in coaching.  Naast mijn werk als coach werk ik ook als cliëntondersteuner in de GGZ in Alkmaar. Daarbij help ik mensen het best uit zichzelf te halen, dat geeft me enorm veel voldoening. De goede ervaringen hierbij waren voor mij ook doorslaggevend om dit ook toe te passen in mijn eigen praktijk. Want iedereen kan hier baat bij hebben, dus jij ook!

kwaliteit 1

Mijn feilloze intuïtie zorgt ervoor dat ik vrij snel op jouw frequentie kom te zitten, zodat we elkaars ’taal’ spreken. 

kwaliteit 2

Krachtwerk: ik ga uit van de kracht, talenten en passies van de mensen die ik begeleid of coach.

kwaliteit 3

Door jarenlange expertise met diverse (specifieke) doelgroepen, kun je met een gerust hart jouw verhaal bij mij kwijt.

kwaliteit 4

Ik vind niets gek, álles kan besproken worden. Dus voel je niet bezwaard, ik ben een out-of-the-box denker.

"Je kunt beter spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan, als van dingen die je nooit meer kan doen"

Jeannette