Zoekertjes

Ken je ze nog, de oude contactadvertenties in de dagbladen? IndiviDuo knipoogt naar het verleden, en heeft in deze rubriek toestemming van de personen in kwestie, om een anonieme advertentie te plaatsen. Zie je een leuke oproep, dan kun je heel eenvoudig door middel van je e-mail adres in te vullen, laten weten dat je graag in contact wilt komen. Zelf een zoekertje plaatsen kan natuurlijk ook! Vraag naar de voorwaarden.

Man zoekt vrouw

In deze rubriek zijn mannen uit verschillende regio’s in Nederland, op zoek naar een leuke vrouw voor een (LAT-) relatie. Vanwege het waarborgen van de privacy, staan er geen persoonlijke gegevens en/of foto’s bij de advertenties. 

MZV 01

Nette, werkende man 49 jaar >>

Advertentie

Nette, werkende man 49 jaar, zorgzaam en met kinderwens. Zoekt eerlijke vrouw om een liefdevolle relatie mee op te bouwen. Regio’s: Gelderland, Overijssel, Brabant, Zeeland.

MZV 02

Weduwnaar 72 jaar, >>

Advertentie

Weduwnaar 72 jaar, regio 038. Nog fit en vitaal. Zoekt dito vrouw om nog veel fijne momenten mee te delen. Ik heb een auto, afstand is geen probleem.

MZV 03

Ik ben een student >>

Advertentie

Ik ben een student taalwetenschappen. Doordat ik verlegen ben, is het lastig om contact te leggen. Een rustige vriendin tot 25 jaar regio Den Haag is mijn voorkeur.

Vrouw zoekt man

In deze rubriek zijn vrouwen uit verschillende regio’s in Nederland, op zoek naar een leuke man voor een (LAT-) relatie. Vanwege het waarborgen van de privacy, staan er geen persoonlijke gegevens en/of foto’s bij de advertenties. 

VZM 01

Spirituele vrouw (35), zoekt >>

Advertentie

Spirituele vrouw (35), zoekt een man die ook openstaat voor spiritualiteit. Ik heb geen auto en woon in Flevoland. Huisdieren zijn belangrijk voor me.

VZM 02

Hoi ik heb een beperking >>

Advertentie

Hoi ik heb een lichamelijke beperking, ik zoek een lieve man die samen met mij de eenzaamheid wil doorbreken. Leeftijd man 30 – 50 jaar. Kinderen welkom. (Amsterdam e.o)

VZM 03

Gescheiden vrouw, MBO+ >>

Advertentie

Gescheiden vrouw, MBO+ niveau, zoekt een nette heer, die net als ik de zestig is gepasseerd. Zelf woon ik in Arnhem, afstand tot 50 km.

Man zoekt Man

In deze rubriek zijn mannen uit verschillende regio’s in Nederland, op zoek naar een leuke man voor een (LAT-) relatie. Vanwege het waarborgen van de privacy, staan er geen persoonlijke gegevens en/of foto’s bij de advertenties. 

MZM 01

Ik ben recent uit de kast >>

Advertentie

Ik ben recent uit de kast. Mijn leeftijd is 43 jaar, ik heb kinderen en zoek een lieve man voor een vaste relatie. 020 – 072- 075

MZM 02

Op zoek naar een open >>

Advertentie

Op zoek naar een open minded man? Ik heb een horecaonderneming en zoek een leuke jongen tussen de 23 en 30 jaar. Liefst omgeving Hengelo.

MZM 03

Man (gay), 41 jaar >>

Advertentie

Man (gay), 41 jaar met angstaandoening zoekt: Vrienden, maatjes (bij voorkeur met een affiniteit voor elektronica en programmeren, muziek maken en zingen, of andere creatieve dingen), om na de corona crisis mee af te spreken en samen te hobby-en, wandelen of een samen te koken/eten.

Vrouw zoekt vrouw

In deze rubriek zijn vrouwen uit verschillende regio’s in Nederland, op zoek naar een leuke vrouw voor een (LAT-) relatie. Vanwege het waarborgen van de privacy, staan er geen persoonlijke gegevens en/of foto’s bij de advertenties. 

VZV 01

Bi-seksuele meid >>

Advertentie

Bi-seksuele meid van 28 lentes jong, zoekt lieve vrouw tot 40 jaar die net als ik ruimdenkend is. Afstand geen bezwaar, ik woon zelf in de omgeving Brabant.

vZV 02

Mijn grote liefde is… >>

Advertentie

Mijn grote liefde is drie jaar geleden overleden. Ik begin de eenzaamheid beu te worden. Ik zoek een positief ingestelde vrouw tot 55 jaar. Provincie Groningen.

vZV 03

Goed gesitueerde dame >>

Advertentie

Goed gesitueerde dame, 72 jaar, niet roker. Zoekt: beslist niet rokende vrouw tot 70 jaar in (Belgisch) Limburg.

Man zoekt …

In deze rubriek zijn mannen uit verschillende regio’s in Nederland, op zoek naar een open relatie, vaste Dom/Domina of een polyamoreuze relatie. Vanwege het waarborgen van de privacy, staan er geen persoonlijke gegevens en/of foto’s bij de advertenties. 

MZ? 01

Onderdanige man >>

Advertentie

Onderdanige man, zoekt dominante vrouw voor een langdurige relatie. Geen financiële bedoelingen. Utrecht en omgeving.

MZ? 02

Swinger, 52 jaar >>

Advertentie

Swinger, 52 jaar, houdt van trancefeesten. Daarnaast fetisj feesten. Beslist ruimdenkende en aantrekkelijke vrouw tot 45 jaar. 036

MZ? 03

Gebonden man >>

Advertentie

Gebonden man, zoekt vriendin, met goedkeuren van mijn vrouw. Voor intieme relatie. Provincie Drenthe. Leeftijd 36 jaar.

Vrouw zoekt …

In deze rubriek zijn vrouwen uit verschillende regio’s in Nederland, op zoek naar een open relatie, vaste Dom/Domina of een polyamoreuze relatie. Vanwege het waarborgen van de privacy, staan er geen persoonlijke gegevens en/of foto’s bij de advertenties. 

VZ? 01

Ben jij die liefdevolle >>

Advertentie

Ben jij die liefdevolle man die naturist is? Ik heb een huisje op Flevonatuur, zou leuk zijn daar samen heen te gaan. Niet rokend. Leeftijd onbelangrijk.

VZ? 02

Adverteer >>

Advertentie

Jouw advertentie hier?

VZ? 03

Adverteer >>

Advertentie

Jouw advertentie hier?

Man zoekt Maatje

In deze rubriek zijn mannen uit verschillende regio’s in Nederland, op zoek naar een maatje of goede vriend(in). Vanwege het waarborgen van de privacy, staan er geen persoonlijke gegevens en/of foto’s bij de advertenties. 

MZMaat 01

Na mijn scheiding >>

Advertentie

Na mijn scheiding ben ik verhuisd en ben hierdoor mijn zogenaamde vrienden kwijtgeraakt. Ik zoek dan ook mannen of vrouwen die net als ik rustig zijn en geen uitgaanstypes Zaanstad.

MZMaat 02

Ik ben een serieuze >>

Advertentie

Hallo ik ben een serieuze jongen van 33 jaar, ik heb een ongeluk gehad en hierdoor ben ik snel moe. Toch zou ik het leuk vinden om wat vaker onder mensen te komen. Regio Rotterdam.

MZMaat 03

Oudere heer >>

Advertentie

Oudere heer, zoekt leeftijdgenoot (75 – 80 jaar) om samen te vissen of te biljarten. Ik woon in Zeist.

Vrouw zoekt Maatje

In deze rubriek zijn vrouwen uit verschillende regio’s in Nederland, op zoek naar een maatje of goede vriend(in). Vanwege het waarborgen van de privacy, staan er geen persoonlijke gegevens en/of foto’s bij de advertenties. 

VZMaat 01

Jonge vrouw >>

Advertentie

Jonge vrouw, met tweeling van 5 jaar, zoekt een oprechte vriendin om leuke dingen mee te ondernemen met de kinderen. 0320 – 036

VZMaat 02

Ik verveel me >>

Advertentie

Ik verveel me al maanden de pletter. Ben me baan kwijt geraakt en kom de deur nauwelijks uit. Ik zoek iemand om plannen te maken voor als het weer kan. Provincie Noord-Holland.

VZMaat 03

Vr. 37 jr. hsp >>

Advertentie

Vr. 37 jr. hsp, zkt mensen die net als ik, verder willen ontw. Voor retraite trips. Woon op de grens van Duitsland nabij Gr.

Man zoekt Reisgezelschap

In deze rubriek zijn mannen uit verschillende regio’s in Nederland, op zoek naar een betrouwbare reisgezel. Vanwege het waarborgen van de privacy, staan er geen persoonlijke gegevens en/of foto’s bij de advertenties. 

MZR 01

Gepensioneerde heer >>

Advertentie

Gepensioneerde heer, uit het midden van het land, zoekt een reispartner tussen de 60 en 70 jaar, die financieel onafhankelijk is.

MZR 02

Overwinteraar met huis >>

Advertentie

Overwinteraar met huis in regio Alicante. Zoekt een vrouw die het leuk vind om mij gezelschap te houden. Geen bijbedoelingen.

MZR 03

Ik wil een wereldreis >>

Advertentie

Ik wil een wereldreis maken, zodra dat weer kan. Loop jij ook al langer rond met dit idee? Stuur dan een berichtje. Ik ben 26 jaar.

Vrouw zoekt Reisgezelschap

In deze rubriek zijn vrouwen uit verschillende regio’s in Nederland, op zoek naar een betrouwbare reisgezel. Vanwege het waarborgen van de privacy, staan er geen persoonlijke gegevens en/of foto’s bij de advertenties. 

VZR 01

Feestbeest 22 jaar >>

Advertentie

Feestbeest 22 jaar, wil graag gaan werken op Ibiza. Heb jij connecties of ervaring hiermee? Laat het me dan weten. Geen seks!

VZR 02

Als wijnliefhebster >>

Advertentie

Als wijnliefhebster, wil ik graag een rondreis maken naar alle bekende wijnstreken in Europa. Ik hoop in contact te komen met een gelijkgestemde. Tot ca. 50 jaar.

VZR 03

Adverteer >>

Advertentie

Jouw advertentie hier?

Zelf een zoekertje plaatsen?

Neem dan contact op, zodat we jouw wensen kunnen doorspreken. Discretie is gegarandeerd. Heb je vragen? Laat het gerust weten.


Zoekertje